Te is kérdő tekintettel vakarod a fejed az ünnepek előtt, hogy milyen ajándékot vegyél? Valóban nem egyszerű mindenki számára megtalálni azokat a meglepetéseket, amelyeknek valóban örül majd. Alábbi tippjeinkkel azonban könnyedén lelhetsz kávérajongó ismerőseid számára megfelelőt, így megörvendeztetve őket az ünnepekkor.

Ha egy valódi coffee geekkel van dolgod, akkor nem érdemes elaprózni a döntést, hiszen ők azok, akik kifejezetten értékelni tudják a ritkaságokat és a különleges, kávés ajándékokat.

Éppen ezért elcsépelt és fantáziátlan lenne, ha csak úgy lekapnál egy csomag kávét a sarki bolt polcáról, helyette érdemes valami ütősebben gondolkodni. Egy csomag fekete helyett például választhatsz a számára valami hasznos kiegészítőt, amivel tovább fokozható a kávézás élménye.

Te miből iszod a kávét? A nagyi pöttyös bögréjéből? Netán van egy jól bevált csészéd, amit nem adsz másnak? Ha egy kávérajongóról van szó, biztos lehetsz benne, hogy ő sem szereti akármiből inni a kedvenc italát. Duplafalú pohárral és csészével éppen ezért nem foghatsz mellé, hiszen képes megtartani az ital hőmérsékletét, de mindez nincs kihatással az üveg külső falára.

Egy zaccfiók sem utolsó ötlet, hiszen ez egy remek kényelmi funkció kávéfőzés közben. Ha azonban valami apróságban gondolkodnál inkább, akkor egy kávétömörítő kulcstartó jó ötlet, hiszen ezt a hasznos kis eszközt bárhová magával viheti majd az, akit megajándékozol vele.

Ha tudod, hogy szeretted szíve szerint sehová sem mozdulna a kedvenc itókája nélkül, akkor egy Handpresso kávéfőzőnek is biztosan örülne. Ezekkel a kütyükkel bárhol megállhat egy finom csészére, ha kedve szottyan.

Otthon készíthető különlegességekhez pedig jó szívvelajánljuk a GaggiaClassic 2018 gépet, ami az 1991-es modellt idézi jóval modernebb formában.Igazán ízletes, kellemes aromájú kávé készíthető vele, ráadásul gőzölő karralis rendelkezik, így bármilyen tejhabosital az asztalra kerülhet általa (Classicról ebből a cikkből bővebbeninformálódhatsz).

Ezekkel az ötletekkel garantáltan nem foghatsz mellé, ha olyasvalakinek keresel ajándékot, aki a kávé igazi megszállottja. Ajándékozz odaadással és így könnyedén mosolyt csalhatsz majd szeretteid arcára!

Megosztás:
Írta: Jámbor Judit
Lelkes kávérajongó, Cady.hu marketing manager, Blog anyaúristen